Desky - föreningens kontor på nätet

 
Desky är föreningens eget digitala kontor på nätet och syftet är att underlätta föreningsadministration. Genom Desky erbjuder SÖU flera nyttiga tjänster till sina medlemsföreningar. 
 
Desky finns till för att underlätta föreningarnas administration genom att samla nyttiga och säkra tjänster och program på ett ställe på nätet. Varje medlemsförening har ett eget så kallat Kontor på Desky, till vilket flera föreningsaktiva (kallade Kolleger) i föreningen kan anslutas. Desky finns tillgängligt, bakom lösenord, på adressen www.desky.fi
 
I Desky finns tillgång till ett system för lagring av dokument, ett medlemsregister, en meddelandefunktion, direktinloggning till föreningens hemsida och den tidigare rapportblanketten, nu kallad Föreningsverksamhet. Dessa tjänster är kostnadsfria att använda för föreningen. Utöver de kostnadsfria funktionerna finns det även möjlighet för föreningen att köpa till olika tjänster såsom bokförings- och faktureringsprogram.
 
Grundtanken med Desky är att tillhandahålla behövliga och säkra verktyg för föreningarna. En närmare beskrivning av tjänsterna och funktionerna i Desky finns under fliken "Funktioner". 
 
Ta i bruk Desky! 
Alla SÖU:s medlemsföreningar behöver ta i bruk Desky, eftersom förenings-statistiken årligen lämnas in via systemet. Varje förening utser en person som blir föreningens administratör för Desky. Det är enbart administratören som beställer inloggning från SÖU, därefter bjuder denna person in övriga från er förening som ni vill att ska ha tillgång till systemet. Alla i föreningen har en egen personliga inloggning till Desky. 
 
För att beställa Desky till din förening, ska den utsedda administratören fylla i formuläret nedan. Ange föreningens namn, ditt namn, din e-postadress samt roll i föreningen (ordförande, kontaktperson, IT-ansvarig, kassör, sekreterare, styrelsemedlem eller liknande). När SÖU mottagit din anmälan får du inom några vardagar ett e-postmeddelande med länk till din inloggning. När du fullföljt registreringen och loggat in är det bara att bjuda in övriga kolleger i föreningen och börja använda funktionerna. 
 
Glömt lösenordet?

Har du redan fått inloggningsuppgifter till Desky men glömt ditt lösenord, kan du beställa ett nytt på inloggningssidan. Användarnamnet är det samma som din e-postadress. 

 

Beställningsformulär

För att få tillgång till Desky i din förening, fyll i formuläret nedan. När vi mottagit din beställning får du inom ett par vardagar ett e-postmeddelande med länk till din inloggning.

OBS! Endast en person per förening kan beställa inloggning från SÖU. Den personen blir administratör för ert Desky-kontor" och bjuder sedan in övriga personer som ska ha tillgång till systemet.
Skriv siffran 9 med bokstäver: