NEA
Bandet från Vasa-Jakobstad består av tre gymnasie- och musikstuderanden som i början av 2013 beslöt sig för att börja skriva musik och spela tillsammans. Musiken kan i stora drag beskrivas som indie, avskalad sådan, med tankeväckande texter och sköna harmonier.

Linnéa Nylund - sång, gitarr
Jakob Granfors - sång, gitarr
Jonathan Streng - sång, piano


Lucy goes to sleep
Bandet består av fyra killar från Korsholm ochVasa som har en stor passion för musik. Bandet startade igång för ett och ett halvt år sedan som ett litet projekt där vi bl.a spelade Rush covers. Musikstilen är progressive/alternative rock med en blandning av nytt och gammalt.

Henzo - Bas,sång
Jack the Skipper - gitarr,sång
Jonathan Ryde - trummor
Marcus Sanebranch - synth


Diverse
Bandet består av fyra killar och en tjej som alla har tagit del av utbildning inom musik. De spelar huvudsakligen soul med influenser av pop/jazz men även varierande pop- och rocklåtar.

Sina Emaus - sång
Anton Sundell - trummor
Fredrik Fagerström - gitarr
Jonathan Streng - keyboard
Tobias Nygård - bas


Mudcake
Bandet från Närpes består av fem killar och en tjej och hade sin början i Musikinstitutet Legato. De spelar covers av bl.a Adele, Pink, Gun 'n Roses och AC/DC.

Fanny Hedström -  sång
Emil Rosendahl - gitarr
Joel Jaakkola - gitarr
Alexander Söderback - piano
Albin Yrttiaho - bas
Filip Jansson - trummor


The 91:th Galaxy
Bandet har funnit sedan 2013 och hunnit göra många spelningar vid t.ex. musikkafféer, fester och evenemang. Alla studerar vid pop- och jazzlinjen vid Jakobstads musikinstitut, Campus Allegro. Musikstilen är allt från lugnare/jazzigare musik till rock och funk.

Moa Kola - Sång
Alexandra Granlund - Keyboard
Benjamin Granroth - Gitarr
Oscar Jutila - Bas-sång
Casper Björk - Trummor