Mobilapplikationen Soufi

Mobilapplikationen Soufi fungerar som föreningarnas egna virituella anslagstavla. Soufi är tillgänglig för både iOS och Android och kan kostnadsfritt laddas ner från App-Store eller Play Store.

Soufi är framtagen för föreningsaktiva och ska göra det enkelt för föreningar och föreningsaktiva att komma i kontakt med varandra. Behöver er förening förstärkning på följande talko? Undrar ni över någon specifik lag? Vill ni ha rekommendationer av något slag? Allt går att diskutera på Soufi! Även SÖU kommer att använda appen till att informera om aktuella saker som rör föreningarna.

Utseendemässigt är Soufi i huvudsak ett realtidsflöde som utgörs av användarnas inlägg. Man kan kommentera andras inlägg och också ”rösta upp” eller ”rösta ner” saker som skrivs. Alla kan också gå in och läsa vad som skrivs inom applikationen, men för att själv skriva så behövs ett konto som man kopplar sin e-postadress till. I registreringsskedet uppger man förnamn och den förening som man tillhör. Dessa uppgifter är alltid synliga när man skriver ett inlägg i applikationen.

Soufi har tagits fram inom ramen för Bygdegårdsprojektet i samarbete med företaget GinnyPix under våren 2017.

För mer information kontakta nora(at)sou.fi.

 

Skärmdump på hur appen Soufi ser ut i telefonen.