Torsdag 16.4 kl. 19 Anci Holm – Samverkan mellan kommunen och tredje sektorn 

Både föreningar och kommuner står ständigt inför nya utmaningar. Minskade ekonomiska resurser är en, andra är trender i omvärlden som också ger möjligheter. Hur kan kommun och föreningsliv stötta varandra, utveckla verksamheten och formulera mer långsiktiga visioner? Relevanta projekt och samarbete över föreningsgränserna är några verktyg. Föreläsningen bygger på egna erfarenheter från bland annat projektledning och kulturproduktion.

Föreläsningen är en del av projekt Bygdegårdens slutseminarium. Projektet finansieras av Aktion Österbotten.

Praktisk info

Vi använder tjänsten Zoom för att samlas digitalt. Genom att fylla i anmälningen nedan kommer du att få en inbjudan till mötesrummet till din epost före mötet. Rummet öppnas kl. 18.30 för den som vill pröva att allt fungerar. Själva tillfället börjar kl. 19.

Om du inte har använt Zoom tidigare så begär programmet antagligen att ladda ner ett tillägg till din webbläsare. Gör detta och följ instruktionerna på skärmen. Tillåt webbläsaren att använda sig av din mikrofon och kamera. Gå gärna in i god tid före i mötesrummet och kolla att allt funkar.

 

Tips

Ha din egen mikrofon avstängd om du inte tänker säga något. På detta sätt undviker vi rundgång i ljudet. Plocka fram ett headset eller mobiltelefonens öronsnäckor. Ljudet är bättre om du använder ett sådant. Du kan ställa frågor på förhand i anmälningsformuläret nedan eller direkt i chatten i Zoom.

Anmälan

Skriv siffran 4 med bokstäver: