Barnverksamhet i föreningen

Vill ni starta barnverksamhet i föreningen eller få lite tips och råd för att utvecklas? Då ska ni delta i SÖU:s kurser om barnverksamhet som ordnas under våren. Kurserna är kostnadsfria och riktar sig till både arrangörer och ledare som vill utveckla verksamheten. 

Tillfällena lämpar sig för både nybörjare och deltagare med tidigare erfarenhet av att arrangera eller leda barnverksamhet. Läs mer om kurserna nedan och anmäl dig till ett eller flera tillfällen senast en dag före kursen genom att fylla i formuläret längst ner på sidan. 

 

Testa utomhuspedagogik i föreningen 15.6

Vill ni testa utomhuspedagogik i föreningen? Tisdagen den 15 juni kl. 18-20 ordnar SÖU i samarbete med Kvarkens naturskola en kurs i utomhuspedagogik vid Öjberget i Sundom. Att undersöka, uppleva och upptäcka är tre viktiga ledord då Kvarkens naturskola erbjuder utomhuspedagogik för grupper. Genom att undersöka, uppleva och upptäcka skapar vi förståelse och empati för varandra och vår närmiljö. Kvarkens naturskola erbjuder alla intresserade tips på vad man bör tänka på inför en utedag med barn och unga. Vi testar på övningar som lämpar sig för olika målgrupper, även i syftet att stärka teamkänslan bland vuxna. Reflektion och diskussion är givna inslag under kvällens gång.

Vi träffas vid parkeringsplatsen på Markvägen. 

Kursen leds av Oliver Sjölund från Kvarkens naturskola.

 


 

Alla kurser om barnverksamhet ordnas av projektet Kompetenshöjning inom barnverksamhet som finansieras av Regionförvaltningsverket och genomförs i samarbete med SFV-Bildning och Folkhälsan i Österbotten. 

 

Har du frågor? Vänligen kontakta malin@sou.fi eller tel. 040 143 1012.

Anmälan

Jag anmäler mig till följande kurs/kurser
Skriv siffran 6 med bokstäver: