Torsdag 23.4 kl. 19 Malin Averstad Ryd – Jämlikhet och inkludering i föreningslivet

Malin Averstad Ryd från Make Equal ger en inspirerande och kunskapshöjande föreläsning om jämlikhet och inkludering i föreningslivet. Föreläsningen går på ett grundläggande sätt igenom begrepp som jämställdhet, jämlikhet och inkludering. 

Föreningsexempel: Övermalax UF, berättar om hur de tänker kring inkludering och hur deras verksamhet ser ut.

Föreläsningen är en del av projekt Bygdegårdens slutseminarium. Projektet finansieras av Aktion Österbotten.

Praktisk info

Vi använder tjänsten Zoom för att samlas digitalt. Genom att fylla i anmälningen nedan kommer du att få en inbjudan till mötesrummet till din epost före mötet. Rummet öppnas kl. 18.30 för den som vill pröva att allt fungerar. Själva tillfället börjar kl. 19.

Om du inte har använt Zoom tidigare så begär programmet antagligen att ladda ner ett tillägg till din webbläsare. Gör detta och följ instruktionerna på skärmen. Tillåt webbläsaren att använda sig av din mikrofon och kamera. Gå gärna in i god tid före i mötesrummet och kolla att allt funkar.

 

Tips

Ha din egen mikrofon avstängd om du inte tänker säga något. På detta sätt undviker vi rundgång i ljudet. Plocka fram ett headset eller mobiltelefonens öronsnäckor. Ljudet är bättre om du använder ett sådant. Du kan ställa frågor på förhand i anmälningsformuläret nedan eller direkt i chatten i Zoom.

Anmälan

Skriv siffran 8 med bokstäver: