Nätverksträff för ordförande

Tid: Onsdag 13.3.2019 klockan 18-20
Plats: SÖU:s kansli i Vasa (Handelsesplanaden 10 D, 65100 Vasa)
Pris: Gratis!

Min. deltagarantal 7 pers., max. 12 pers.

 

Är du föreningens nuvarande eller tillträdande ordförande? Välkommen med på SÖU:s första nätverksträff för föreningsorförande! 

Som ordförande har du ett övergripande ansvar för att leda föreningen. På nätverksträffen får du möjlighet att nätverka med andra föreningsordförande och diskutera kring olika frågeställningar som rollen som ordförande medför. 

Kvällens gästföreläsare är Anna Bertills (från kommunikationsbyrån Bertills & Jung). Anna kommer att prata om rollen som ordförande, förväntningar, ansvar och möjligheter - samt vad man kan göra med en egen vilja och driv! Hon fokuserar också på hur man bygger möteskoncept och hur man kan inspirera sina styrelser till kreativitet, vilja och engagemang.

Anna har en bakgrund som styrelsemedlem och ordförande i förbund, bolag och organisationer med olika konstellationer och arbetsmetoder. Anna vurmar för effektiv tidsanvändning, skönt mötesklimat, rätta strukturer - allt i kreativ anda där frihet under ansvar gäller. 

 

 

Sista anmälningsdagen är 25.2.2019.

Anmälan är bindande. 

 

Nätverksträffen ordnas av projekt Bygdegården. För mer information om träffen, kontakta cecilia@sou.fi. 

 

* Genom att anmäla dig till träffen godkänner du att dina uppgifter får användas av SÖU, kursdragarna och eventuella medarrangörer för kursregistrering och till informationuskick gällande kursen. Deltagarlistan och informationen raderas när de inte längre är aktuella.

Anmälan

Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver: