Aktuella kurser

 

Ordna läger för barn och unga 1.6

Vill ni ordna lägerverksamhet för barn och unga i föreningen? Tisdagen den 1 juni kl. 18–20 ordnar SÖU i samarbete med Finlands svenska 4H en kurs om lägerverksamhet vid Kållby samlingshus i Pedersöre. Läs mer om kursen och anmäl dig här.

 

Testa utomhuspedagogik i föreningen 15.6

Vill ni testa utomhuspedagogik i föreningen? Tisdagen den 15 juni kl. 18-20 ordnar SÖU i samarbete med Kvarkens naturskola en kurs i utomhuspedagogik vid Öjberget i Sundom. Genom att undersöka, uppleva och upptäcka skapar vi förståelse och empati för varandra och vår närmiljö. Läs mer om kursen och anmäl dig här.

 

Grundkurs för ordningsvakter

Vill du utbilda dig till ordningsvakt och ha möjlighet att jobba för både föreningar, barer och restauranger? Anmäl dig till SÖU:s grundkurs i april-maj där teoridelen hålls digitalt och de praktiska övningarna utförs i små grupper utomhus för att minska risken för smittspridning. Läs mer om kursen här och anmäl dig senast den 5 april. 

 

Under våren kommer vi att satsa på flera digitala kurser och nätverksträffar. I väntan på mer info och datum kan du ta del av några inspelade digitala föreläsningar som hölls våren 2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Påverka kursutbudet!

Har ni intresse eller behov av någon kurs som inte är aktuell just nu, vänligen kontakta malin(at)sou.fi. SÖU ordnar kurser enligt medlemmarnas behov med ett minimi deltagarantal på 7 personer.